Skip til indhold

Handelsbetingelser

Virksomheden

CupUp ApS
Blomstergade 2
DK-6400 Sønderborg

 

CVR-nr. 42010049


info@cupup.dk

 

 

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling på cupup.dk, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail med information om, hvad du har bestilt. 

Hvis du betaler med betalingskort, MobilePay, bliver betalingen registreret med det samme, hvorefter vi ekspederer ordren.

 

Betaling

Cupup.dk modtager pt. betaling via Dankort, VISA-Dankort, VISA-electron, Mastercard, og MobilePay

Alle priser hos Cupup.dk er opgivet i danske kroner og er inklusiv 25% moms samt transaktionsgebyr.

 

Fragt og Levering

Der er fri fragt på varer leveret til Danmark, Grønland, Færøerne, Norge og Sverige. Er leveringsadressen i Grønland eller Færøerne, bliver momsen automatisk fratrukket varekøbet.

Pakken sendes med Dao (leveringstid 1-5 hverdage).

 

Fortrydelsesret og returnering

ifølge forbrugeraftaleloven § 17 yder Cupup.dk 14 dages fortrydelsesret på køb af varer. Du har ret til at fortryde dit køb, hvis du skriver en e-mail til os senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Vi refunderer pengene, såfremt emballagen er intakt og varen ikke er taget i brug.
 

I følge forbrugeraftaleloven § 18 stk. 5. kan du IKKE bytte eller fortryde dit køb, hvis du har åbnet den forseglede emballage (af sundhedsbeskyttelses- og hygiejniske årsager).
 

Du kan returnere varen til os ved at:

  • Tilbagesende den ubrugte vare til Cupup Aps, Blomstergade 2, 6400 Sønderborg, senest 14 dage efter du har meddelt info@cupup.dk at du har fortrudt dit køb.

 

Du skal selv betale portoen for at sende varen tilbage til os. Cupup.dk modtager ikke varer sendt pr. efterkrav, eller pakker med mangelfuld porto.

 

Hvis vi modtager varer som ikke er blevet afhentet, returnerer vi varens pris minus fragtomkostninger.

  

Når du fortryder købet, tilbagebetaler vi varens købspris ved en tilbageførsel til dit betalingskort eller din bank. Beløbet bliver først overført, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at tidsfristen er overholdt, samt forseglingen på emballagen ikke er brudt.

 

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven yder Cupup.dk 2 års reklamationsret på varer behæftet med fejl eller mangler, der opdages, efter varen er taget i brug.
 

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dog skal det bemærkes, at du som køber, efter 6 måneder selv skal bevise, at fejlen var der på købstidspunktet.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det transparente indføringshylster kan med tiden få gullige misfarvninger – dette har ingen betydning for brugen, og er ikke dækket af reklamationsretten. Vi henviser til brugsvejledningen på vores hjemmeside eller vedlagt ordren, for korrekt vedligeholdelse.

 

Ved reklamation, fejl og mangler, kontakt venligst: info@cupup.dk 

 

GDPR

Cupup.dk indsamler og opbevarer kundedata, for at kunne sende den rette vare til den rette kunde, samt kunne håndtere reklamationer. Data der indsamles er: Navn, adresse, mailadresse og tlf.nr. Data opbevares i 2 år for at kunne overholde købelovens reklamationsret, herefter slettes data permanent.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Cupup.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

HURTIG LEVERING

1-3 HVERDAGE

FRI FRAGT